2013. május 18., szombat

Wancsiii :3


Mivel a tegnapi nap Tinu mellett még egy drágámnak volt szülinapja, ezért természetesen neki is írtam, csak pöppet mást :3 Wancsii, nem tudom, hogy mennyire fedezhető fel a K projectes vonulat ebben a szöszben, de remélem,  nem tagadod le, hogy ismersz >< AU, de nagyon :D Modern idős szösz :3

Boldog születésnapot! :)


Ciel kelletlenül húzta el a száját:

- Ne már!

Sebastian, aki a telefonján éppen a gyár problémás (és persze piszkos) ügyeit intézte, kárörvendő pillantást vetett rá a napszemüvege mögül. Mélyreható, sötét pillantást, amilyenre csak egy Pokolban nevelkedett démon képes.

- Márpedig muszáj- jegyezte meg mélyen búgó hangon- Ha sikert akarunk, áldozatokat is kell hoznunk. Egyébként meg illik önhöz.

- Fogd be, vagy egyenként égetem ki a belső szerveidet!- morogta a fiatal nemes, továbbra is világfájdalmas képet vágva.

Egy démont kellett becserkésznie. A kék egyenruhás, kusza, ébenfekete hajú szörnyeteg szemet vetett rá… be akarta kebelezni a lelkét, ami érthető módon, még az egyébként higgadt Sebastiant is felbosszantotta.

Így azt tette, amihez talán a legjobban értett: csalit csinált a gazdájából, hogy még csábítóbbá tegye a fajtársa előtt. Azután csak meg kell várnia, hogy elődugja az orrát és..

- Utállak. – Ciel hanyag mozdulattal tette fel a sapkát és hóna alatt az ütött-kopott gördeszkával elindult a forró aszfalton. Várt.




2 megjegyzés:

  1. ÉN KEGYETLENÜL IMÁDLAAAK X"DDDDDDD <3
    Legjobb szülinapi ajándék EVER~

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is téged :DDD Nem is tudod mekkora kő esett le a szívemről azza, hogy tetszik neked :DD

      Törlés